KİLİS / MERKEZ - GÜVENLİ İLKOKULU

GÜVENLİ İLKOKULU

GÜVENLİ KÖYÜ KİLİS /MERKEZ
Vizyon
Vizyonumuz: * Öğrenciye saygı duymak. *Bütün öğrencilerimizi yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda en iyi biçimde yetiştirmek. * Çabalarımız araştırmacı, yaratıcı, sorgulayıcı, düşünen ve akılcı beyinler yetiştirmektir.
Misyon
* Çağdaş eğitim anlayışını hedef alarak öğrencilerimizi en iyi biçimde yetiştirmek. * Atatürk devrimleri doğrultusunda öğrencilerimizi hayata hazırlamak. * Öğrencilerimizin kişiliklerini geliştirmek, yeteneklerini ortaya çıkartmak, özgüvenlerini sağlamak öncelikli amaçlarımızdandır.
08:30 14:00
SOBALI
Uydu İnternet (VSAT)
ASFALT
servis yok.
Yerleşim Yeri
KİLİS MERKEZE 28 KM UZAKLIKTADIR. ANCAK BU KÖY SAPA BİR YERDE OLDUĞUNDAN DOLAYI KİLİS´E GİDİŞ GELİŞ KENDİ İMKANLARINIZLA SAĞLANMAKTADIR. BU KÖYDEN SERVİS GEÇMEMEKTEDİR. BURAYA ATANAN ÖĞRETMEN YA KÖYDE LOJMANDA KALMAK ZORUNDADIR YA DA KENDİ İMKANLARI DOĞRULTUSUNDA GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIR.
KİLİS MERKEZE 28 KM